Sogno Italiano trakteert: 100% Napels

Social travel is niet meer weg te denken in de reiswereld. Sogno Italiano is sinds november 2014 gestart met het Thema ‘Going Local’ waarbij inwoners van Italië tips geven over hun stad of regio. Velen hebben al meegewerkt, waaronder ook een aantal bekenden. Zo ook Iris de Brouwer uit Napels, zij schreef de reisgids 100% Napels. Ze brengt je naar unieke plekken in de stad, maar ook naar de Vesuvius, Pompeï en Capri.

Deze gloednieuwe gids van uitgeverij mo’media, is vanaf vandaag 25 februari verkrijgbaar in de winkels en webshops. Wij mogen namens mo’media 1 exemplaar weggeven. Kans maken? Lees er dan gauw meer over onderaan dit blog.

Net zoals in onze verhalen van ‘Going Local’ ontdek je een geheel andere kant van de steden en regio’s dan de meeste toeristen. Ook in deze handige gids, 100% Napels, weet Iris je haarfijn te vertellen waar je moet zijn in het oude centrum, voor de highlights, shopping, culinair genieten of avontuur. De gids is compleet met uitneembare plattegrond en 6 wandelingen, die je langs bezienswaardigheden, musea, parken, restaurants, cafés en winkels brengt. Samen met de gratis 100% app voor op je smartphone vind je altijd de weg. Geniet van de levendige en soms chaotische stad Napels, met haar rijke geschiedenis en cultuur en bezoek de vele interessante opgravingen in de omgeving.

Vanaf 1 maart ontvang je bij aankoop van een 100% stedengids naar keuze, waaronder ook 100% Napels, gratis een speciale uitgave van 100% Antwerpen. De actie geldt zolang de voorraad strekt. Op=Op!

Kans maken en win dit prachtige boek 100% Napels!

Wij verloten dit unieke exemplaar onder al onze volgers (bestaande volgers doen automatisch mee). Kans maken op de reisgids 100% Napels? Voer je e-mailadres in om ons blog te volgen, aan de rechterkant of rechtsonder op deze website, voor maandag 2 maart 2015. De prijswinnaar krijgt automatisch bericht.

100% Napels vanaf februari 2015

Titel: 100% Napels
Auteur: Iris de Brouwer
ISBN: 978-90-5767-694-9
Prijs: € 14,95
Verschijnt: 25 februari 2015
Website: www.100procenttravel.com

Meer Iris en Napels? Going local met Iris in Napels

0 reacties op “Sogno Italiano trakteert: 100% Napels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.