John & Pieter

Wie zijn wij? Two Dutch expats living the Italian life. Om te beginnen worden wij het allergelukkigst van reizen door Italië. Beter is het om een vaste stek te vinden, een huis in de bergen met een verbluffend mooi uitzicht op zee. Waar wij onder een olijfboom onze siësta kunnen houden en iedere dag kunnen genieten van het Italiaanse leven.

Waar? Ja…, goede vraag. Inmiddels hebben wij al zo veel mooie plekken gezien en zijn er nog zo veel mooie plekken te ontdekken, dat wij nóg niet weten waar. Gelukkig maar, want zo blijven wij continu ‘sempre sulla strada’.

Kortom, wij zijn altijd onderweg op zoek naar onze Italiaanse droom. Ons hele hebben en houden zit volgestouwd in de auto. Blik vooruit en genieten van wat er op ons pad komt.

Benieuwd waar we heengaan? Volg onze reis en ontvang iedere week onze nieuwsbrief in je mailbox. Al gedaan?

21 gedachtes over “John & Pieter

 1. Wat een fantastische website hebben jullie. En ik maar knippen en plakken hahahaha. Over 3 weken gaan wij (Jack en Conny 48,50) met een gemêleerd gezelschap (oma van 80, jongvolwassenen van 18,18 en 21.onze hondjes) naar Bardolino. Via internet zijn wij op zoek naar informatie om de vakantie voor een ieder naar het zin te maken. Dankzij jullie enthousiaste verhalen, prachtige foto’s en giga tips? Heb ik er zin in! hahaha. Meer tips om dat stukje prachtige Italië beter te leren kennen, zijn uiteraard van harte welkom. Dank jullie wel Pieter en John. 😉
  Hartelijke groet,
  Fam. Schepers uit Westervoort (Nederland)

  Liked by 1 persoon

  1. Grazie mille Conny voor dit mooie compliment!
   Er zijn meerdere artikelen gepubliceerd over en rondom het Gardameer, omdat wij daar twee jaar hebben doorgebracht. Via een zoekopdracht, rechtsboven op de website, komen de artikelen tevoorschijn. Binnenkort komt er een nieuw reisverslag over Lago di Garda.
   Wilt u ook op de hoogte blijven over wat we publiceren, schrijft u zich dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief.
   Salute, Pieter

   Like

 2. Wat een geweldige dit hebben jullie. Wij zijn net begonnen Italië te ontdekken wat een geweldig land. 32 augustus gaan wij er weer heen .eerst naar Turino en daarna is de bedoeling richting San Remo mochten jullie nog suggesties hebben dan ben ik zeer benieuwd.
  Hartelijke groet,
  Astrid

  Like

 3. Dagelijks genieten mijn dochter en ik van jullie verhalen. Over een maand gaan we een maand lang rondreizen door ons absoluut favoriete land. Dus wij ontvangen heel graag de nieuwsbrief!
  Groetjes van Stéphanie en Bettie

  Like

  1. Grazie Stéphanie en Bettie.
   Jullie kunnen je aanmelden voor de nieuwsbrief door rechts op de website jullie mailadres in te vullen bij volgen. Vervolgens krijgen jullie direct een mail om de aanvraag te bevestigen. Dit is alles en jullie missen niets meer. Iedere zaterdag ontvangen jullie een city- of roadtrip rechtstreeks vanuit Italië.

   Like

 4. Hoi John & Pieter,

  Wij, Corrie en ik, vertrekken met de auto op 5 mei tot 25 mei naar Sicilië. Bedoeling is dat we eerst naar Siracusa gaan om daar de omgeving te verkennnen en daarna richting het westen rijden om die kant van het eiland te gaan bezoeken. Hebben jullie nog wat suggesties voor ons???

  Like

  1. Beste Ludo en Corrie, jullie gaan een prachtige reis maken. Sicilië is een heerlijke bestemming. Wij vertrekken as 18 februari voor een maand naar Sicilië en zullen verschillende verhalen publiceren op de website. Aangezien wij al vaker geweest zijn op dit mooie eiland, kun je via deze link alle info en publicaties vinden over Sicilië > https://wp.me/P5fR43-1Ra
   Alvast een fijne vakantie

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.