AIRBNB

airbnb-wimdu

Acht maanden zitten er nu op aan het Lago di Garda, een nieuwe trip staat ons te wachten. Druk druk druk zijn we ermee, maar eerlijk is eerlijk, e bennissimo!

‘We moeten boeken, de tijd dringt’. Het plan was snel gemaakt. We gaan naar Puglia, in de hak van de laars. Een nieuwe bestemming, waar wij nog niet eerder zijn geweest. Via de website airbnb, hebben we al een huis op het oog. Vorig jaar was het Casa Mario, in Chiaramontegulfi op Sicilië. Nu wordt het Nardò in Puglia, een stulpje op 200 meter van het strand.

Verblijf op een unieke plek bij lokale verhuurders in 190 landen 

Niet alleen voor ons, maar voor ruim vier miljoen andere gebruikers biedt deze website een goedkoop alternatief voor dure overnachtingen, waar ook ter wereld. Samengevat: particulieren stellen (een deel van) hun huis beschikbaar en reizigers kunnen hier gebruik van maken, tegen betaling van een tarief dat door de huiseigenaar zelf wordt bepaald. Airbnb verhuurders delen hun ruimtes in 190 landen en meer dan 34.000 steden. Het enige wat je hoeft te doen is het invoeren van je bestemming en data in de zoekbalk om bijzondere plekken te ontdekken en te verblijven. Erg handig, want op deze manier kun je reizen naar je eigen budget. Een andere positieve bijkomstigheid, voor ons, is dat je verblijft tussen de lokale bevolking. Voor ons dit keer geen boomhut, kasteel of eiland (wat ook te boeken is), maar een mooi appartement aan zee in Puglia. We worden 9 november verwacht. We kijken er naar uit!

Door de vele bezoekers van ons blog, waar wij heel blij mee zijn, waren wij genoodzaakt om een betere en snellere website te creëren en is in de afgelopen week onze nieuwe website online gegaan. We kunnen nu nog meer tips en trips kwijt en zeker niet onbelangrijk, nog meer beeldmateriaal van Bella Italia. Wij zouden zo zeggen, click around. En ja, wij zijn natuurlijk nieuwsgierig wat je van onze nieuwe Sogno Italiano vindt.

La bella Italia sempre la piu bella del mondo!

Fare dolce far niente!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.