La Primavera

e1d83-sanvigilio
We reizen om verschillende redenen en we reizen op onze eigen unieke manier. Sommigen mensen reizen om te ontdekken, sommigen van ons reizen voor een korte vakantie, of voor het werk, een avontuur of gewoon om eten te proeven. Wij zijn bevoorrecht om dit alles samen te kunnen doen in Bella Italia. Allora, wij hebben tijdens deze primavera weer veel nieuwe mooie plaatsen gezien en nieuwe ervaringen opgedaan rond Lago di Garda. We hebben door het prachtige natuurpark Parco del Mincio gefietst. Dit park strekt zich uit langs de oevers van de rivier de Mincio. Onze eindbestemming was het gehucht Borghetto om hier neer te strijken bij één van de beste restaurants van deze streek. Eten onder de bomen aan de rivier bij Ristorante Antica Locanda Mincio, is op en top genieten van verrukkelijke gerechten op een magnifieke locatie.

We hebben het zuidelijk gedeelte van het meer ontdekt met zijn dorpen en stadjes en genoten van één van de mooiste baaien van het Lago di Garda: Punta San Vigilio. Een fascinerende plek op een landtong tussen Garda en Torri del Benaco. Hier wandel je over een oude laan tussen eeuwenoude cypressen naar de prachtige Villa San Vigilio. Loop je door naar het einde, dan kun je genieten van een idylische kleine haven met hotel, restaurant en een terras aan het water.

We hebben afgelopen maand onze kruistocht gemaakt en het Parco delle Cascate ontdekt, het betoverende Borghetto sul Mincio bezocht en rondgedwaald door de stad van Romeo en Julliette, Verona.

Er staan nog vele andere bestemmingen op onze lijst van dit mooie stukje Italië, dus starten maar die motoren!

‘One’s destination is never a place, but a new way of seeing things.’ – Henry Miller

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.