Finalmente

c4af2-peschieradelgarda

Zo! Na zes weken van hard werken hebben we weer tijd voor ons zelf. 14 maart zijn wij aangekomen in Peschiera del Garda waar we op één van de topcampings aan het Gardameer 31 mobilehomes runnen voor onze werkgever Roan. We zijn op Bella Italia!
Na een goede reis met onze tjokvolle auto zijn we neergestreken aan het Lago di Garda. Voor John is dit terug van weg geweest omdat hij eerder in Bardolino heeft gewoond. Voor mij is dit gebied vol herhinneringen van heerlijke vakanties en vuurvliegjes die op warme zomeravonden te zien zijn.

Na het uitladen van de auto en twee dagen relaxen is de opstart begonnen van 31 mobilehomes. Dit houdt in dat John onder alle wagens heeft gelegen zodat het water weer door de kranen kan lopen en er culinaire kookkunsten door onze gasten op alle gaspitten bereid kunnen worden. Verder zijn alle technische mankementen door John ‘pietje precies’ weer zorgvuldig hersteld en gerepareerd en heb ik vele poetslappen en schoonmaakflessen aan mij voobij zien gaan.
Tussen alle drukke werkzaamheden door, hebben vrienden uit de Dolomieten ons bezocht en zijn er vele leuke en gezellige contacten geweest met oud collega’s en nieuwe contacten gelegd met nieuwe collega’s. De gezelligheid is nu al volop aanwezig en we zijn nog maar net begonnen!
Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind, want de zon is volop aanwezig en de temperaturen zijn zeer aangenaam zoals we van Italië gewend zijn.

Op 12 april hebben we onze eerste 14 gasten ontvangen en nu twee weken verder zijn alle accomodaties bewoond door zeer tevreden vakantiegangers die genieten van la primavera.
Voor ons is het bekend dat de opstart van mobilehomes een periode van hard werken is en vele uren maken. Voor ons is ook bekend dat na deze periode gas terug genomen kan worden en dat wij ook kunnen gaan genieten van alle mooie dingen om ons heen en wat Lago di Garda te bieden heeft.

Dat we genieten en veel gaan doen en bekijken is zeker. Dat we dit hier op Sogno Italiano gaan vastleggen is ook zeker. Geniet daarom dus mee van ons avontuur in Peschiera del Garda!

794c2-backyard

La bella Italia sempre la piu’ bella del mondo!

Fare dolce far niente!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.