Foto’s, verhalen en herinneringen

Het Contract bij onze nieuwe werkgever is getekend en de meeste voorbereidingen zijn gedaan voor een nieuw avontuur aan het Gardameer. Wat kijken we er naar uit om in maart af te reizen naar Peschiera del Garda, ons nieuw onderkomen voor ruim een half jaar. De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het schrijven van nieuwe verhalen over de reizen die we hebben gemaakt. Ons laatste reisverhaal gaat over het prachtige eiland Sicilië en heeft de titel  The Precious Heritage of Sicily meegekregen. Onze reisverhalen worden veel gelezen, zal ‘social travel’ de nieuwe trend zijn voor 2014?  Op dit moment worden Venice, the Floating City en Rome ~ The Eternal City in Two Days veel gelezen en dat doet ons goed. Door het schrijven over onze reizen, worden alle foto’s die zijn gemaakt weer opnieuw bekeken en dat zijn er nogal wat. Geweldig om al die momenten uit verschillende steden en regio’s weer terug te zien. Dit roept natuurlijk vele herinneringen op waardoor je spontaan heimwee krijgt. Allora, nog even geduld en dan kunnen we weer die kant op. Nu gaan we eerst ruim twee en een halve week genieten op ‘ons’ eiland Terschelling. Hoe vervelend is dat?

                 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.