Social Travel ~ De nieuwe trend voor 2014

Goede voornemens hebben we allemaal. Ook wij, zoals het bijhouden van dit blog over onze belevenissen en trips die we maken in Italië. Zoals we eerder schreven, wordt dit blog dagelijks gelezen door bezoekers uit alle windstreken. Daarom wordt het blog uitgebreid met korte reisverhalen die we eerder hebben gemaakt. Reisverhalen en tips die inspiratie kunnen geven om de koffers te pakken en dit prachtige land te gaan bezoeken. Vers van de pers zijn Venice, the Floating City en The Eternal City in Two Days

Wij lezen zelf ook veel travelblogs en blogs die gaan over Italië. Altijd leuk om alle ‘nieuwtjes’ te lezen over reizen door de laars of nieuwe produkten die op de Italiaanse markt worden gebracht. En zo lazen wij ook op het bekende blog van Ciao Tutti:

” Volgens trendwatcher Tessa van der Steggen is ‘social travel’ een van de vakantietrends voor 2014. Enerzijds zoeken vakantiegangers via bemiddelingswebsites als AirBnB en Wimdu naar een voordelige slaapplek waarbij persoonlijke tips van de gastheer of -vrouw hun vakantie uniek en ‘local’ maken. Ook wordt het vakantieprogramma steeds meer zelf samengesteld, via social media- netwerk- en websites of blogs met tips”.

Dit wetende, zullen wij uiteraard ons best blijven doen om nog meer leuke reistips van ons te verzamelen op Sogno Italiano.
Italy ~ Tuscan Evening
La bella Italia sempre la piu’ bella del mondo!
Fare dolce far niente!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.