Peschiera del Garda

2014 Een nieuw jaar. Wat hebben wij er zin in. Er staat ons weer een fantastisch jaar te wachten. Vorig jaar woonden we op een steenworp afstand van Venezia. Dit jaar verhuizen we naar Peschiera del Garda. De planning is dat we begin maart naar het Gardameer vertrekken. Yes…, we kunnen niet wachten. Zeker na de gezellige nieuwjaarsborrel die we van de week hebben gehad van onze nieuwe werkgever Roan. We kwamen oud-collega’s en kennissen tegen en er werd natuurlijk volop gepraat over het nieuwe seizoen in Italië.

Dat we al volop bezig zijn met de voorbereidingen staat vast. Een nieuwe grotere auto is aangeschaft, want onze polo van vorig jaar knapte bijna uit zijn voegen met de spullen die we op sleeptouw hadden. Ook zijn er nieuwe reisgidsen van de regio Gardameer en Noord-Italië gekocht, waar we al kwijlend boven hebben gehangen. Ja, er staat ons veel moois te wachten.
Ons goede voornemen is dan ook om iedereen mee te laten genieten via dit blog, met alles wat we zien en beleven in 2014. Sterker nog, wistjedat (klinkt bekend hé) dit blog dagelijks gelezen wordt door bezoekers uit alle windstreken. Daarom is besloten om het blog uit te breiden met korte reisverhalen over reizen die we eerder hebben gemaakt in dit prachtige land. Reisverhalen die inspiratie kunnen geven om de koffers te pakken en dit land te gaan bezoeken, om óók zo verliefd te worden op Bella Italia.
6f3bc-307645_529527597066356_2029487541_n
La bella Italia sempre la piu’ bella del mondo!
Fare dolce far niente!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.