Natura Bellissima

Uitslapen, ontbijtje, boekje, zonnetje, eten, en ga zo maar door zijn toch de ingrediënten van een vakantiedag. Na een paar dagen gereisd te hebben, zijn we vandaag lekker thuis gebleven. Gewoon even helemaal niets doen is ook wel lekker. Er staan nog genoeg trips te wachten, want er is genoeg te zien en te beleven. Zoals bekend schiet ik (Pieter) nogal wat plaatjes met mijn camera. Al het moois dat we op ons pad tegen komen wordt op de lens gezet van cityscapes tot landscapes en alles daar tussen in. Terugkijkend in mijn foto archief heb ik het laatste half jaar ook flora en fauna op de lens gezet. En daar moet je nogal wat geduld voor hebben. Zie je het voor je, op je knieën tussen de bramenstruiken, in de felle zon, wachtend op het juiste moment. Wachten op het moment dat net die vlinder op die bloem even zit te poseren voor jou. En dan uiteindelijk is het moment daar, maar dan val je zelf uit evenwicht in het zand. Of een vogel probeert te naderen en denkt dat je weer een prachtige plaat te pakken hebt, maar dan gaat ie. Weer mis! Jullie begrijpen geduld is een belangrijk ingrediënt, terwijl dat woord juist niet in mijn vocabulaire voorkomt. Maar na ontelbare pogingen heb ik dan toch een aantal plaatjes weten te maken van natura bellissima in bella Italia.

 

La bella Italia sempre la piu’ bella del mondo!
Fare dolce far niente!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.