Een Droombestemming

Op naar Sicilië! Met een vol geladen VW Polo zetten we koers richting Genova. Een autorit die 5 uur in beslag neemt. We reizen door Veneto, Emilia-Romagna, Piemonte, Lombardije en uiteindelijk door Liguria. Het is al donker als we door de bergen over slingerwegen Genova naderen en John zich als een kleine jongen voelt achter het stuur. Want hij rijdt net als op het circuit van Zandvoord, maar dan anders. Binnen no-time zijn  we ingecheckt om te beginnen aan onze mini cruise richting Palermo. Om 23.00 uur zien we de skyline van Genova kleiner en kleiner worden. Een prachtig gezicht al die kleine lichtjes die twinkelen in het donker. 
De volgende morgen  worden we al vroeg wakker van de eerste mensen die om ons heen ontwaken. Als je denkt dat we pitten in een riante suite met uitzicht op zee dan heb je het mis. We slapen in Sale Capri, in een ruime slaapstoel. Net als vliegen, alleen nu geen turbulentie, maar met een heerlijk gevoel van deinen over kabbelend water. Na een colazione strijken we neer op het buitendek, want hoe gek het ook klinkt, buiten is het toch echt warmer dan binnen. Zittend aan het zwembad, uitzicht op de oceaan, met een temperatuur van ongeveer 22 graden is dat zeker niet vervelend. En dan te bedenken dat het nu 15 oktober is en we normaal storm, regen en lage temperaturen zouden trotseren  in Olanda. Weer zo’n goede reden om te gaan wonen in het heerlijke land Italia. Allora, na een heerlijke ontspannen vaartochtje van 20 uur over de Middellandse zee is er land in zicht. Sicilia! Onze droombestemming die hoog op ons verlanglijstje staat wordt nu dan toch echt werkelijkheid. Knijp me even!
f3b40-grandinaviveloce

La bella Italia sempre la piu’ bella del mondo!
Fare dolce far niente!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.