Dolomiti

Wanneer het helder weer is dan kun je ze vanuit onze achtertuin zien, de Dolomieten. Ja, en als je denkt daar rij je zo naar toe dan heb je het mis. In alle vroegte, rond een uur of zes, hijsen we ons uit het bed. We ontbijten en vertrekken om zeven uur om rond een uur of negen op de eerste plaats van onze bestemming te zijn. Van hieruit kan de tocht dan beginnen. Dit hebben wij drie keer gedaan met onze vrienden om de Dolomieten te bezoeken. En wat was het mooi. De ene tocht was prachtig vanwege de fraaie, authentieke bergstadjes en de andere vanwege het ruige berglandschap waar we door heen reden. De kleine stadjes zoals Asolo, Marostica en Bassano del Grappa liggen noordelijk van Venetië. Udine, Cividale del Friuli, San Floriano del Collio en Gorizia liggen noordelijk van Triëst aan de Sloveense grens. Een impressie van dit geweldig mooie landschap de Dolomiti.

 La bella Italia sempre la piu’ bella del mondo!

Fare dolce far niente!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.