Venetië

Wat een geweldig heerlijk half jaar hebben we gehad hier in Venetië. Het was genieten, enorm genieten. Tussen alle werkzaamheden door hebben we één van de parels van Veneto ontdekt: Venetië. Woorden schieten te kort om te omschrijven hoe mooi en overweldigend deze stad is. Wanneer je zelf een bezoek gebracht hebt aan deze prachtige stad en rondgedwaald hebt door de vele straatjes met zijn canals en geflaneerd hebt over het San Marco Plein, boven op de Rialto brug hebt gestaan, gegeten in één van de vele restaurantjes dan begrijp je dat je Venetië één keer in je leven gezien moet hebben. Hierbij een impressie van onze vele bezoeken aan Venetië.

 La bella Italia sempre la piu’ bella del mondo!
Fare dolce far niente!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.