Una Festa Bellissima (Een Geweldig Feest)

Wat een feest is het deze week! We hebben bezoek en wat voor bezoek! Onze Joyce en Nanda zijn op bezoek. Zo heerlijk om weer familie en vrienden om je heen te hebben. En wat is het gezellig. Afgelopen maandag hebben wij ze van het vliegveld Treviso opgehaald. De camping en ons Gustocamp kavel moest natuurlijk eerst bewonderd worden, om daarna aan een aperitivo in onze eigen wagen in onze o zo gezellige zithoek te zitten. Pieter maakte in een handomdraai een pasta met natuurlijk een caprese met echte buffel mozzarella.
Dinsdag zijn we naar Venetië geweest en wat was het mooi. De meiden keken hun ogen uit, maar voor ons is het ook iedere keer weer prachtig om in de mooiste stad van Europa rond te dwalen. Omdat Joyce jarig is geweest, hebben wij haar een cafè bij Café Florian op het San Marco plein cadeau gegeven. Heerlijk decadent met z’n vieren in de zon op het terras op dit prachtige plein onder de Campanile. Ja, want hier ga je niet zomaar zitten, dat zou onbetaalbaar zijn. Na het dwalen door de hotspot van Europa, een aperitivo, pizza en lasagne was dit een topdag voor ons allen.
Woensdag was het beachtime. De dag begon iet wat bewolkt, maar vanaf een uur of twee kon je dan ook fikken in de zon. Je moet het thuisfront wel kunnen laten zien dat je in Italië bent geweest. Dus bakken maar in il sole. ’s Avonds stond op het programma een eigen gemaakte pasta en de singing fountains. Op het strand onder de sterrenhemel werd een waterspektakel met vuur en muziek gepresenteerd. Prachtig!
Vandaag gaan we natuurlijk weer naar het strand, want er kan nog wat meer bruin bij. Vanavond wordt het shoppen, want dat mag niet ontbreken in het programma. In Italië moet gewinkeld worden. Hier in de buurt ligt de plaats Jesolo met zijn 11 km lange winkelstraat. Dus iedereen begrijpt dat de dames hier te vinden zijn. Zal het window shopping worden of zal de portemonnee opengetrokken worden? We zullen het vanavond wel horen of er een Gucci, Prada, Armani of Versace jurkje in de koffer mee terug naar huis gaat. In ieder geval wordt er volop genoten door iedereen in Bella Italia.

 

La bella Italia sempre la piu’ bella del mondo!
Fare dolce far niente!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.