La Settimana (De Week)

Het was weer een heerlijke week met veel afwisseling. Een cameraploeg uit Nederland die op bezoek is geweest. We hebben langs het strand getippeld en op een rots bruin liggen bakken.We maakten een vaartochtje langs de eilanden en door de Canal Grande van Venetië. En natuurlijk is Pieter dan weer druk met zijn hobby in de weer. Zie het resultaat van de snapshots hieronder. We hebben gezellig aan de aperitivi gezeten met de buren. We hadden prachtig mooi weer met veel zon en aangename temperaturen, maar ook anderhalve dag storm, onweer en regen. Het was een week die weer zomaar omvloog. Nu is het Pinksterweekend in aantocht en heeft Duitsland twee weken vakantie. Dat betekent druk druk druk en nog eens druk. Alle accommodaties zijn weer tip top voor elkaar, net als de camping Marina di Venezia. Dus kom maar op Duitsland! Siamo pronti!

 La bella Italia sempre la piu’ bella del mondo!

Fare dolce far niente!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.