Rilassarsi (Relaxen)

Wat een genot en zaligheid hier aan de Adriatische kust. We hebben een heerlijke week achter de rug. We hadden zon, zee, strand en heel belangrijk: allemaal tevreden gasten. Goh, wat hadden we heerlijk weer. Temperaturen liepen op tot zeker 35 graden en dan te bedenken dat het nog maar voorjaar is. Wij zijn dan ook al goed bruingebakken op het strand, want daar waren wij te vinden van 2 tot 5. Ook zijn de avonden hier geweldig. We hebben onze stek op de pier, op zo’n 500 meter van ons huis, ook gevonden. ’s Avonds is het daar heerlijk. Uitzicht over de baai met ondergaande zon. Drankje in de ene hand en een hapje in de andere. Het is een plek waar veel mensen nog even komen om te relaxen of te flaneren en vissers druk bezig zijn met van alles en nog wat. We hebben vanaf deze pier een geweldig uitzicht over de Adriatische zee, met in de verte Venetië. Het zeewater is hier zo helder, dat je de vissen voorbij ziet zwemmen. Het is zo’n plek die iedereen wel kent van een heerlijke vakantie. Alleen voor ons is dat toch wat anders, want wij hebben deze plek om de hoek van de straat.

7d3b9-venicesangiorgiomaggiore

La bella Italia sempre la piu’ bella del mondo!
Fare dolce far niente!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.