Cin Cin (Proost)

Een en al gezelligheid hier in La Venezia! We raken steeds meer ingeburgerd op Marina di Venezia. Na een paar weken alleen maar dweilen en vaatdoeken in onze handen gehad te hebben, kunnen de handen nu gevuld worden met een glas wijn voor John en iets anders voor Pieter. Ja, want de tijd is aangebroken om nu ook te gaan genieten. We leren steeds meer collega’s kennen van andere touroperators. Dat maakt het wel erg leuk en gezellig. Vanmiddag hebben we de verjaardag van onze ‘buurvrouw’ gevierd. Onze buren werken al drie jaar op Marina en kennen nogal wat mensen hier, die ook op de verjaardagsborrel aanwezig waren. De gesprekken gaan natuurlijk over van alles en nog wat, maar met name gaat het over onze nieuwe carrière: de courier oftewel beheerder. Heerlijk om al die verhalen te horen over wat men met gasten van verschillend pluimage heeft meegemaakt. Zo te horen staat ons nog het een en ander te wachten. Spannend maar vooral leuk! Maar eerst cin cin op de verjaardag van onze buurvrouw. Iedereen begrijpt, dat wij het grandioos naar ons zin hebben in Bella Italia!

La bella Italia sempre la piu’ bella del mondo!
Fare dolce far niente!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.