La Domenica (De Zondag)

En wat is het leven hier toch heerlijk. Vandaag hebben we genoten van la domenica. Ook zondag hijsen wij ons vroeg uit onze bedstee om na een colazione (ontbijt) de receptie open te gooien voor onze gasten. John is druk om de laatste inventaris op orde te maken en Pieter checkt de laatste mobile homes of ze schoon zijn voor de nieuwe gasten die aankomende week arriveren. Vervolgens om 11.00 uur zitten we heerlijk op ons platje voor onze wagen te genieten van il café en de zon. Na wat contacten met Nederland wordt er in een handomdraai een pasta op tafel gezet om daarna een lange wandeling in onze achtertuin, het strand, te maken. We genieten dus in de zon met een gemiddelde temperatuur van 25 graden aan zee in Italië!

La bella Italia sempre la piu’ bella del mondo!

Fare dolce far niente!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.