Il Tempo Veloce!

En morgen is het dan alweer zaterdag en weer is een week voorbij. Wat gaat de tijd toch snel! Il tempo veloce! Wij kijken terug op een goed geslaagde week. Vorige week zaterdag was het pezen om voor 15.00 uur alles kant en klaar te hebben om de eerste gasten te kunnen ontvangen. Vervolgens allerlei hand en spandiensten te verlenen om de ‘kleine’ dingetjes in orde te maken. En wie ons kent begrijpt, dat John de technische kant voor zijn rekening neemt en Pieter hier en daar wat keuvelt met de mensen, want dat is toch ook een belangrijke rol die vervult moet worden. Jullie begrijpen dat het geluid wat Pieter produceert met ‘Joooohhhnnn’ vaak te horen was op het Gustocamp kavel. Jaaa, want zeg nou eerlijk, Pieter heeft toch graag twee linker handen wat betreft de technische dingetjes. Je moet doen waar je goed in bent! Toch?!
De taken zijn goed verdeeld. John houdt zich bezig met de planning en het financiële gedeelte en Pieter is verantwoordelijk voor de vaatdoekjes en dweilen, oftewel de schoonmaak. Jullie begrijpen dat wij helemaal in onze rol zitten en dat het bedrijf JoPie loopt als een trein.
Zoals gezegd: ‘Het is morgen alweer zaterdag’ en dat is de drukste dag van de week. Iedere dag kunnen mensen bij ons in- en out checken, maar de zaterdag is het populairst. Dus zullen we er weer flink tegenaan gaan om ervoor te zorgen dat deze dag als een geoliede machine verloopt.
Andiamo!

La bella Italia sempre la piu’ bella del mondo!

Fare dolce far niente!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.