Giorno Libero (Vrije Dag)

Na drie weken hard werken is er nu tijd voor een vrije dag. Drie weken lang was het vliegen, draven, zweten en stressen. Eerst moesten er 29 geboekte mobile homes klaar staan voor onze gasten. Vervolgens moest de receptie op orde gemaakt worden. Ja, en dan heb je natuurlijk de kleine dingetjes, waar de klanten mee komen: ‘er brand een lampje niet’, ‘volgens mij mis ik een lepel’, ‘de airco is ermee opgehouden’ en natuurlijk de vragen over de omgeving, zwembaden, winkels en internet. Nu alles volop draait en de mensen tevreden leven in hun gehuurde luxe mobile homes en ronddwalen over de camping, kunnen wij ook heerlijk genieten van een welverdiende vrije dag. En wat voor een vrije dag. We hebben heerlijk weer. Zon, klein wolkje hier en daar en een gemiddelde temperatuur van 27 graden. Beter kan niet! Straks lekker een lange wandeling maken in onze achtertuin: het strand. Ja, want het strand ligt 300 meter achter onze luxe woonwagen. Godersi la vita!

La bella Italia sempre la piu’ bella del mondo!
Fare dolce far niente!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.