Perfetto

Dit weekend zijn we geopend met het seizoen op Marina di Venezia! In totaal hebben 27 families een mobile home gereserveerd, waarvan 24 families op zaterdag 27 april. Je begrijpt dat alle mobile homes helemaal af en kraak helder moeten zijn. Om deze deadline te halen was het afgelopen week hard doorwerken, zweten, stressen, weinig slaap, spanning, irritaties en ook blijdschap. Want met de last minute boekingen, die er ook nog tussen door kwamen en dus extra werk, hebben we de deadline behaald. Precies om 13.00 uur zaterdagmiddag waren we dan ook eindelijk klaar! Hurry up onder de douche, nog even wat eten en na een korte siesta stonden om 15.00 uur de eerste gasten te wachten om in te kunnen checken. Een ontlading kwam vrij, want wat is het heerlijk om de eerste families en de daaropvolgende, naar de accommodatie te brengen en allemaal blije gezichten te zien. De o’s en a’s komen voorbij en de tevredenheid is van de gezichten af te lezen. Je gunt natuurlijk iedereen een onvergetelijke vakantie. Als daar de zon, blauwe lucht en ruim 23 graden ook nog eens bijkomen kijken, is het natuurlijk een perfecte start van ons seizoen in Bella Venezia!

La bella Italia sempre la piu’ bella del mondo!
Fare dolce far niente!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.