Finalmente (Eindelijk)

En toen was er internet. Inmiddels zijn wij twee weken in Italië en beter nog, wij wonen nu in Venetië. We zijn in alle vroegte op zondag 7 april vertrokken uit zonnig Nederland en na een overnachting in Freiburg zijn we aangekomen in regenachtig Italië. In het o zo gezellige plaatsje Portese, gelegen aan het Gardameer, zijn we hartelijk ontvangen door het Gustocamp Team en onze nieuwe collega’s. Na een gezellig diner hadden we de dag erna een training over het reilen en zeilen van het runnen van een camping volgens het Gustocamp concept. Ja, want wij worden beheerders van 32 luxe mobile homes op één van de grootste en meest luxe camping van Italië: Marina di Venezië. Een nieuwe carrière is aangebroken in ons leven.

De volgende dag, inmiddels scheen de zon volop met een temperatuur van 22 graden, zijn we afgereisd naar onze eindbestemming. En wat voor bestemming! We keken onze ogen uit hoe groot Marina di Venezia is en hoe goed hier alles geregeld is.

We zijn nu twee weken verder met de voorbereidingen voor het aanstaande weekend. Er moeten 23 mobile homes klaar staan voor de eerste 23 gezinnen die dan op de stoep staan, want het seizoen gaat dan los. Je begrijpt het, druk, druk en nog eens druk. Om dit te realiseren, vraagt een goede planning en organisatie. Zoals het nu lijkt, gaan we de deadline halen. Het is nog even aanpoten, maar het moet goed komen. Fingers crossed!
Vanaf nu, omdat we snel internet hebben in onze nieuwe luxe wagen in Venetië, zullen we geregeld ons avontuur delen met onze ‘volgers’.

La bella Italia sempre la piu’ bella del mondo!
Fare dolce far niente!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.