Andiamo (We gaan)

Andiamo! Na lang wachten is het dan zover, we gaan! Goh, wat hebben we hier naar uitgekeken. Anderhalf jaar geleden hebben wij definitief de knoop doorgehakt! Wij gaan verhuizen naar Italië! Het land met het heerlijke klimaat, lekker eten, mooie natuur, oude cultuur en aardige mensen die altijd goed verzorgd zijn. Italië heeft onze harten gestolen en ja zeg nou eerlijk: ‘dan moet je er naar toe’.
Het geeft een goed gevoel om onze droom waar te maken en het avontuur te beginnen. Morgenochtend om 6.00 uur vertrekken we. Volgepakt met een volgestouwde auto reizen we in twee dagen naar Portese, aan de westkant van het Gardameer, om daar een training te volgen voor onze nieuwe job. Van daaruit gaan we door naar onze eindbestemming Venetië. Daar staat ons chaletje klaar waar we tijdens het vakantieseizoen zullen vertoeven. Onze casa mobile aan het strand met vijf zwembaden om de deur en de mogelijkheid om met 15 minuten varen met een vaporetto (watertaxi) uit te stappen op het San Marco plein. Jullie begrijpen het, het kan niet beter. Ci vediamo (we zien elkaar) in Italia, want dit zijn de laatste geschreven regels vanuit Nederland. 
Arrivederci Olanda!
La bella Italia sempre la piu’ bella del mondo!

Fare dolce far niente!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.