L’ultima volta (de allerlaatste keer)

31 maart, 1ste paasdag en tevens ook het begin van de laatste week in Nederland voor ons vertrek en dat hebben we al vaak gezegd: ‘dit is de laatste keer’. Laatste bezoek van familie en vrienden. Laatste werkdag en eten met collega’s. Laatste bezoek op ons geliefde eiland Terschelling. Aankomende dagen zal  ‘dit is de laatste keer’ nog vaak gezegd worden. Laatste zondag, maandag en dinsdag,  laatste keer boodschappen doen bij buurman Jumbo, laatste keer koken in ons comfortabele kitchenette, laatste keer onze favoriete tv programma’s kijken op onze luie bank, laatste keer  slapen in het heerlijke bed en douchen in de riante badkamer. Ga zo maar even door wat wij allemaal doen voor ‘de laatse keer’ in ons luxe leven in Nederland.  Ja, want vanaf vandaag wordt het echt allemaal ‘de laatste keer’ voor het vertrek naar ons geliefde land Italië. We kunnen niet wachten met het zeggen en dit is dan echt de ‘allerlaatste keer’.
Ciao Italia, Arrivederci Olanda!

La bella Italia sempre la piu’ bella del mondo!
Fare dolce far niente!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.